Kennis Maken

Tandartspraktijk Heusden is een moderne kliniek voor mondzorg. Ons team helpt u om uw mond gezond te houden. We laten u zien hoe u uw gebit het beste verzorgt. We letten goed op of alles nog steeds in orde is. Eventuele problemen met uw gebit lossen we op. Altijd volgens de nieuwste inzichten. Voor alle vragen kunt u bij ons terecht, of het nu gaat om de gezondheid van uw gebit of de schoonheid van uw lach.

Ziet u op tegen een eerste gebitscontrole? Maak dan een afspraak voor kennismaking. Wij doen dan nog niks aan uw gebit en zo’n kennismaking is altijd gratis.

Wilt u kennismaken? Bel dan voor een afspraak: 0416-665454.
U kunt zich hier ook meteen als patiënt aanmelden.
Wij nemen dan contact op voor een eerste gebitscontrole.
Wilt u liever eerst meer weten over onze praktijk, klik dan hier.

Patient Worden

Inschrijf Formulier

U kunt hieronder ons inschrijf formulier downloaden. Vul het formulier helemaal in en stuur deze naar info@tandartsheusden.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een eerste controleafspraak.

Let op! Wilt u het hele gezin inschrijven, vul dan alstublieft voor alle gezinsleden apart een formulier in.

Ambitie

Samen voor een prachtige lach!

Voor al uw vragen over gebit en gebitsverzorging kunt u bij Tandartspraktijk Heusden terecht. Ons team heeft alles in huis voor een gezonde mond. Wij volgen de ontwikkelingen in ons vak op de voet, zodat we u altijd de beste behandeling kunnen bieden.

We bieden u een omgeving waarin u zich vrij voelt om vragen te stellen en eigen keuzes te maken. Onze rol is u te adviseren om problemen met uw gebit te voorkomen.

We proberen uw ervaring bij ons zo prettig mogelijk te maken. Ook uw zorgen en angsten krijgen bij ons dus oprechte aandacht. We doen ons uiterste best om u op uw gemak te stellen en de behandeling zo pijnloos mogelijk uit te voeren.

Wilt u meer over ons team weten, klik dan hier.
Wilt u meer over onze tarieven en nota’s weten, klik dan hier.
Heeft u ondanks al onze inspanningen toch een klacht, klik dan hier.

Team

Tandarts Heusden Bas Prinsen

Drs. B.J.A. Prinsen
Tandarts

Tandarts Heusden Toine Pooters

Drs. A.H.S. Pooters
Tandarts

Tandarts Heusden Team

Drs. A. de Vos
Tandarts (voor orthodontie)

Tandarts Heusden Milan Bechtold

Drs. M.V. Bechtold
Tandarts

Tandarts Heusden Johan Schweig

Johan Schweig
Mondhygiënist

Tandarts Heusden Suzanne Hanff

Suzanne Hanff
Mondhygiënist

Tandarts Heusden Jacqueline van Genugten

Jacqueline van Genugten
Mondhygiënist

Tandarts Heusden Yvette van Vlijmen

Yvette van Vlijmen
Mondhygiënist

Tandarts Heusden José Klein

José Klijn
Preventie assistente

Tandarts Heusden Astrid van Daalen

Astrid van Daalen
Preventie assistente

Tandarts Heusden Joyce de Wijs

Joyce de Wijs
Preventie / Orthodontie assistente

Tandarts Heusden Tineke Baijense Bos

Tineke Baijense-Bos
Preventie / Orthodontie assistente

Tandarts Heusden Willemijn Duijster

Willemijn Duijster
Preventie / Orthodontie assistente

Tandarts Heusden Selin Akboga

Selin Akboga
Orthodontie assistente

Tandarts Heusden Wilmy van Spijk

Wilmy van Spijk
Secretaresse

Voorzieningen

Tandartspraktijk Heusden biedt u de best mogelijke tandheelkundige zorg. Onze behandelruimtes zijn daarom uitgerust met de modernste apparatuur, zoals de TRIOS mondscanner voor 3D-afdrukken van uw gebit. Daardoor hoeft u bij ons vaak niet meer te ‘happen’. Het maken van een afdruk gaat voortaan net zo gemakkelijk als tandenpoetsen!

Digitale scans maken het ook mogelijk om geleidelijke veranderingen in uw gebit tijdig op te sporen. Dat doen we door scans van verschillende datum digitaal met elkaar te vergelijken.

Digitale 3D-tandheelkunde zorgt ervoor dat we steeds meer zaken ‘in huis’ doen, die we voorheen aan de tandtechnieker uitbesteedden

3D-tandheelkunde maakt behandelingen goedkoper en op termijn sneller. Behalve de 3D-scanner hebben we daarom ook een 3D-printer voor het maken van kunststof modellen in plaats van gipsafdrukken.

Die modellen gebruiken we bijvoorbeeld voor het maken van knarsplaatjes of het vormen van beugelonderdelen. Maar ook kronen en bruggen maken we steeds vaker ‘in huis’. Daarvoor hebben we in een hypermoderne 3D-zirkoniumfrees en afbakapparatuur geïnvesteerd.

Een ander voorbeeld is de laser die wij gebruiken voor kleine chirurgische ingrepen en tandvleescorrecties. De voordelen van een laser zijn: grotere precisie, minder bloedverlies en een snellere, mooiere genezing. Bovendien zijn hechtingen overbodig.

Tandartspraktijk Heusden is gevestigd in een modern pand met ruimschoots parkeergelegenheid.